Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka obiadowa z czerwonej kapusty w stylu skandynawskim. Pysznie komponuję się z kotletem mielonym i schabowym. Sałatka wybornie smakuje na ciepło i na zimno.
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27494
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 175
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 201
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1247
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27494
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 175
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 201
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1247
Składniki
Poszatkowaną kapustę oprószyć solą, pieprzem i włożyć na rozgrzany tłuszcz. Najlepiej smażyć na patelni z grubym dnem. Dodać ocet, powidła, dusić około 60 minut, podlewając winem i ewentualnie sokiem jabłkowym.