Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bomba witaminowa na jesienne przesilenie. Dodaj więcej majonezu, a z łatwością przemycisz surówkę do jadłospisu dzieci.
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 8990
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 180
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 29
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 124
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 464
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 8990
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 180
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 29
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 124
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 464
Składniki
Kapustę drobno pokroić, marchewkę obrać, zetrzeć na tarce, podobnie jabłko, cebulę pokroić w drobniutką kostkę. Wymieszać wszystko razem. Dodać posiekaną pietruszkę. Dodać trzy łyżki stołowe octu ryżowego lub jedną łyżkę innego octu, majonez, jogurt i pieprz. Wszystko wymieszać. Schować do lodówki na godzinę, aby smaki się przeszły. Przed zjedzeniem wyjąć z lodówki na 30-40 minut, aby surówka doszła do temperatury pokojowej.