Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
Składniki
Cebule kroimy w piorka a pomarancz na mniejsze kawalki.Z granata wyjmujemy pestki.Salaty i kielki,cebule,pomarancz ,cykorie i pestki granatu razem laczymy.Robimy sos; z polowy pomaranczy wyciskamy sok dodajemy olej sezamowy ,ocet balsamiczny oliwe i przyprawy.Polewamy slatke przed samym podaniem.Smacznego;-)