Jak marynować śledzie. Dwa przepisy

Jak marynować śledzie. Dwa przepisy
> 5-6 os.
> 30 min
łatwe
tanie
Dzisiaj jest świeżo mrożony śledź marynowany. Wcześniej ryby należy rozmrozić w lodówce. Następnie wyczyść i umyj pod bieżącą wodą. Następnie możesz ugotować śledzie.

Składniki

  • Śledź - 1 szt.
  • cebula - 1 szt
  • marchewki - 1 szt
  • sól - 1 łyżeczka
  • kolendra - 1 łyżeczka
  • cukier - 1 łyżeczka
  • czarny pieprz - 1/2 łyżeczki
  • olej roślinny - 1 łyżka
  • ocet 9% - 1 łyżka
  • Śledź Z Pietruszką: Śledź - 1 szt.
  • pasta pomidorowa - 1 łyżka
  • sól - 1/2 łyżeczki
  • pieprz - 1/2 łyżeczki
  • olej roślinny - 1 łyżka
  • pietruszka
  • sok z połowy cytryny

Przygotowanie

  1. Marynuj pierwszy przepis w lodówce przez 10 godzin

  2. Marynuj drugi przepis w lodówce przez 6-8 godzin

Składniki
  • Śledź - 1 szt.
  • cebula - 1 szt
  • marchewki - 1 szt
  • sól - 1 łyżeczka
  • kolendra - 1 łyżeczka
  • cukier - 1 łyżeczka
  • czarny pieprz - 1/2 łyżeczki
  • olej roślinny - 1 łyżka
  • ocet 9% - 1 łyżka
  • Śledź Z Pietruszką: Śledź - 1 szt.
  • pasta pomidorowa - 1 łyżka
  • sól - 1/2 łyżeczki
  • pieprz - 1/2 łyżeczki
  • olej roślinny - 1 łyżka
  • pietruszka
  • sok z połowy cytryny
Składniki