Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 55
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 57
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 76
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 55
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 57
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 76
Składniki
Sałatę i szpinak dobrze umyć i odwirować z wody
Bekon (najlepiej z Morlin) pokroić w paski i zasmażyć. Potem odsączyć z tłuszczu.
słonecznik uprażyć delikatnie na suchej patelni
Pomidory odsączyć z oliwy i pokroić w paski. Fetę pokroić w kostkę.
Sos: połączyć śmietanę (ok 3 łyżki), majonez (ok 3 łyżki) i przeciśnięty czosnek
Wszystkie składniki połączyć ze sobą w ostatniej chwili tuż przed podaniem polewając sosem. Udekorować kilkoma pomidorkami koktajlowymi.