Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka sałatka z wykorzystaniem warzyw z rosołu.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 35
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1982
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 35
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1982
Składniki
Warzywa osączyć z rosołu, pokroić w kostkę. Pomidor umyć , pokroić w kostkę. Ogóreczki , pokroić w kostkę. Kabanosy pokroić w krążki. Kukurydzę , fasolę osączyć z zalewy. Warzywa umieścić w salaterce.
Doprawić solą, pieprzem, przyprawą do sałatek , wymieszać.
Jogurt wymieszać z majonezem , dodać do sałatki, wymieszać, schłodzić.