Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka to doskonały dodatek do kolacji. Tą przygotowuje się w kilka chwil i każdy zachwycony.
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 26
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 124
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 104
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 99
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 26
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 124
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 104
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 99
Składniki
Kiełki pokroić. Cieciorkę osączyć z zalewy. Kabanosy pokroić na drobno. Ser żółty pokroić w kostkę. Składniki umieścić w salaterce.
Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić w ósemki. Awokado obrać, pokroić w kostkę. Ogóreczki pokroić w plasterki. Składniki dodać do salaterki.
Doprawić solą i pieprzem , wymieszać . Oliwę wymieszać z przyprawą do sałatek, dodać i jeszcze raz wymieszać. Schłodzić w lodówce 3 godziny aby smaki się wymieszały.