Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna, prosta, szybka i chrupiąca. Powstała z tego co akurat miałam pod ręką. Idealna do pieczonego mięsa, ale również świetnie smakuje sama. Polecam Wam ja do wypróbowania, bo warto.
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 59
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 59
Składniki
Boczek kroimy w plasterki, a potem w paseczki i rumienimy na patelni bez tłuszczu na złoty kolor.
Ogórka kroimy w grube pół plasterki. Cebulę szatkujemy w piórka. Sałatę rwiemy na dość spore kawałki.
Oliwki kroimy w plasterki. Wszystkie przygotowane składniki wrzucamy po kolei do miski, dodajemy sól, pieprz i oliwę.
Wszystko dokładnie mieszamy. Smacznego !!!