Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka sałatka na kolację i dla niespodziewanych gości
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 541
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 769
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 541
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 769
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
1. ryż ugotować, wystudzić, 2. filet umyć, pokroić na małe kawałki, usmażyć na 1 łyżce oleju z solą i ulubionymi przyprawami, wystudzić, 3. kukurydze odcedzić, ogórki pokroić, 4. wymieszać wszystkie składniki, dodać majonez, doprawić do smaku, 5, słonecznik uprażyć na suchej patelni, wystudzić, wymieszać z sałatką przed podaniem, żeby nie rozmiękł i był chrupiący, smacznego