Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na niezwykle prostą do wykonania surówkę obiadową z ogórków i rzodkiewki. Pyszna, chrupiąca, soczysta.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 366
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 366
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Składniki
Ogórki obieramy i kroimy w plasterki Rzodkiewkę również kroimy w cienkie plasterki Koperek drobno kroimy Jeśli chcemy zachować chrupkość warzyw solimy chwilę przed podaniem, a jeśli wolimy ogórki miękkie solimy wcześniej Na koniec dodajemy jogurt i wszystko mieszamy Podajemy jako surówkę do obiadu