Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Narodowy przysmak z Peru a dla mnie kolejna odsłona podania przepysznej ryby. Ryba zamarynowana w soku z cytryny naturalnie "gotuje" się na zimno.
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 511
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 175
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 122
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14713
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 50
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 79
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 511
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 175
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 122
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14713
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 50
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 79
Składniki
Rybę pocięłam w plasterki a każdy na parę kwadracików, tak aby były w sam raz na widelec. Posiekałam chili i szalotkę oraz kolendrę. Dodałam do ryby i wymieszałam. Dla słoności dodałam kapary.
Całość zalałam sokiem z cytryny aby mieszanka była w niej zanurzona. Przez pół godziny w lodówce mięso powinno się prawie całkowicie "ugotować". Jeśli nie chcemy lekko surowego środka można trzymać ceviche godzinę. Wszystko zależy od indywidualnych upodobań.
:D
Smacznego :)