Carpaccio z wędzonego halibuta

Carpaccio z wędzonego halibuta
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: fafiatko
Przepyszna i szybka w przygotowaniu ryba, którą każdy chętnie spróbuje.

Składniki

Przygotowanie

  1. Wyłożyłam plastry halibuta na półmisek. Lekko posmarowałam je pesto, potem skropiłam oliwą, popieprzyłam, wyłożyłam kapary i posypałam parmezanem. Przed podaniem należy skropić sokiem z cytryny.

  2. Smacznego :)

Komentarze do przepisu (6)

SprytnaChochla 28 grudnia 2020
Wygląda zachwycająco!
kucharka-amatorka 28 grudnia 2020
Danie proste, piękne i z pewnością smaczne.
BEATA1978 30 grudnia 2020
Zapowiada się rewelacyjnie. Mniam :)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki