Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odrobina egzotyki na naszych stołach.
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 342
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 218
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34577
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 178
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 342
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 218
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34577
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 178
Składniki
Obrać buraki ze skórki i pokroić w kostkę. Rozgrzać olej na patelni, dodać ziarenka gorczycy i smażyć aż zaczną podskakiwać. Dodać cebulę, Chili i smażyć przez 3 min. Wsypać kokos i podgrzewać aż się zarumieni. Na koniec wrzucić buraki, dokładnie wymieszać i doprawić solą i pieprzem.
PS. Przepis jest przepisany ze strony Kuchnia nad Atlantykiem a dokładniej: http://www.kuchnianadatlantykiem.com/2007/01/buraczki-po-hindusku.html