Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodki smak pieczonych buraczków połączony z serkiem chrzanowym, całość posypana kiełkami buraka, pora i słonecznika.
Polecam.
Odsłon: 554
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 49
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 151
Polecam.
Odsłon: 554
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 49
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 151
Składniki
Buraki obieramy, a następnie kroimy na jak najcieńsze plasterki. Twaróg, serek śmietankowy oraz chrzan mieszamy ze sobą. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. W tortownicy układamy warstwami buraki i serek do wykończenia składników. Torcik delikatnie wyjmujemy z tortownicy i przekładamy na paterę ozdabiamy kiełkami, papryczkami oraz różą z buraka. Torcik można podawać od razu po zrobieniu. Smacznego