Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i przepyszna, dla naszych milusinskich i nie tylko :))
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 30
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 30
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
Jagody wrzucamy do wrzacej wody i gotujemy 5 minut.Dodajemy cukier i mieszamy na wolnym ogniu, az sie rozpusci.
Make kukurydziana rozrabiamy z zimna woda i zageszczamy zupe.Smacznego!