Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na świąteczny barszcz z uszkami.
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 370
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 262
Aksamitny krem pomidorowy z niespodzianką.
Odsłon: 259
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 246
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 79
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 370
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 262
Aksamitny krem pomidorowy z niespodzianką.
Odsłon: 259
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 246
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 79
Składniki
Wodę z cukrem zagotowujemy ,lekko studzimy. Buraki ścieramy na tarce o dużych oczkach i razem z pokrojonym w plasterki czosnkiem wrzucamy do naczynia (szklane lub gliniane). Dodajemy kminek ,liść laurowy ,ziele angielskie. Zalewamy wodą z cukrem i dodajemy kwas z ogórków. Naczynie zakrywamy gazą i odstawiamy na 4-5 dni (temp pokojowa).