Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 274
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 90
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 274
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 90
Składniki
Cebule i czosnek obrac, pokroic na plasterki. Cebule zeszklic na oleju, dodac czosnek, liscie laurowe, ziele angielskie i pieprz. Zalac octem i 2 szklankami wody, gotowac 10 min. , zdjac z ognia i calkowicie ostudzic. Serdelki obrac ze skory, pokroic na kawalki dlugosci 6 cm i naciac wzdluz. W szlkanym sloju ukladac na przemian serdelki i cebule. Zalac marynata i odstawic na dwa dni do lodowki. Najlepsze sa z salatka ziemniaczana.