Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dobrze się sprawdzą jako dodatek do deserów, świetnie smakują na chałce
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 12
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 544
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Urozmaici kola...
Odsłon: 98
Przepis na potrawkę z kurczakiem i makaronem ryżowym. Potrawka prosta , szybk...
Odsłon: 1119
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 12
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 544
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Urozmaici kola...
Odsłon: 98
Przepis na potrawkę z kurczakiem i makaronem ryżowym. Potrawka prosta , szybk...
Odsłon: 1119
Składniki
Umyte truskawki pokroić na kawałki, wymieszać z cukrem i sokiem z cytryny.
Przygotowane truskawki przełożyć na dużą patelnię, smażyć na dużym ogniu, często mieszając. Chodzi o jak najszybsze odparowanie soku. Można też wyłożyć truskawki na dużą blachę do pieczenia i wstawić na 40 minut do piekarnika nagrzanego do 180 stopni.
Przełożyć do słoiczków, pasteryzować 10 minut.