Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pewnie każdy tak robi,ale podzielę się swoją wiedzą,ja tak robię od lat bez żadnego oleju i jeszcze nigdy mi się nie zepsuł.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 109
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 63
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 466
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 13736
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 109
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 63
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 466
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 13736
Składniki
wykonanie:Szczaw przebrać,oczyścić,umyć,odsączyć z wody,pokroić jak kto lubi ja kroję dość grubo.Nasolić,rękoma wymieszać z solą aż puści soki.Następnie wkładać do słoików uciskając,można wylać nadmiar wody,który powstaje gdy uciskamy szczaw Włożyć słoiki do garnka z wodą(wody wlać do większe pół słoika).Od czasu zagotowania pasteryzować 15 minut,ostudzić w garnku,następnie wyciągnąć słoiki i postawić do góry dnem aby dobrze zassały,jak już będą całkowicie zimne wstawić do piwnicy.