Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwy do zrobienia i niezwykle smaczny,polecam
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 152
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 152
Składniki
przebrane i dokładnie umyte porzeczki,umieścić w sokowniku gotować do odsączenia soku ok.1,5 godz odlać sok,porzeczki zostawić na dżem
do garnka wlać niepełną szklankę wody i sok z sokownika dodać cukier i mieszając zagotować spróbować czy jest słodki i ewentualnie dosłodzić gorący sok wlać do słoiczków/ u mnie po dżemie /zaraz zakręcić i odwrócić do góry dnem,pozostawić aż wystygnie. GOTOWE,