Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy smak. Trochę słodkawy, ale naprawdę warto spróbować:)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 139
Składniki
Ogórki poszatkować w plastry i zasypać solą. Odstawić na godzinę. Odcedzić po tym czasie wodę. Zagotować ogórki z cebulą, olejem, octem i cukrem – 5 minut. Potem dodać ketchup i koncentrat – gotować kolejne 5 minut. Nakładać do słoików i pasteryzować 10-15 minut.