Sałatka z marchwi i fasolki szparagowej

Sałatka  z marchwi i fasolki szparagowej
> > 6 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: Ania704
Pyszna sałatka na zimę:)

Składniki

Przygotowanie

  1. Marchew trzemy na tarce na dużych oczkach, fasolkę kroimy na kawałki, cebule kroimy w drobną kostkę,

  2. Do rondla wlewamy 3/4 szklanki oleju i 8łyżek wody wkładamy marchew i dusimy do miękkość, cebulkę zeszklić na 1/2 szkl. oleju . Fasolkę gotujemy do miękkości.Gdy wszystko już będzie gotowe , przekładamy do jednej miski dodajemy pozostałe składniki mieszamy , wkładamy do słoików i pasteryzujemy 15 minut .

Komentarze do przepisu (3)

Arabelka 19 października 2009
Zrobiłam ale odwekowuje się co prawda nie z twojego przepisu,ale nie polecam do dłuższego przechowywania.A tak... Czytaj całość »
Zrobiłam ale odwekowuje się co prawda nie z twojego przepisu,ale nie polecam do dłuższego przechowywania.A tak na krótko to nie złe.Pozdrawiam
agus32 19 października 2009
Zgadzam się z arabelką nie wiem czy to wina fasoli czy cebuli ,że nie można jej dłużej przechowywać.Ale... Czytaj całość »
Zgadzam się z arabelką nie wiem czy to wina fasoli czy cebuli ,że nie można jej dłużej przechowywać.Ale bardzo dobrze smakuje na świeżo.Pozdrawiam.
Ania704 20 października 2009
Ja robiłam ją w tamtym roku na zimę i nic się z nią nie działo , może po prostu źle zakręcona była i... Czytaj całość »
Ja robiłam ją w tamtym roku na zimę i nic się z nią nie działo , może po prostu źle zakręcona była i dlatego się odwekowuje
Składniki
Składniki