Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kapusty,cukini,marchwi,papryki i cebuli to świetny dodatek do zimowego obiadu.
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 351
Polecam.
Odsłon: 786
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36371
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 451
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 351
Polecam.
Odsłon: 786
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36371
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 451
Składniki
Kapustę szatkujemy. Marchew obieramy i trzemy na tarce o dużych oczkach. Cukinię kroimy w półplasterki. Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Z papryki pozbywamy się gniazd nasiennych i kroimy w paski. Do warzyw dodajemy pozostałe składniki, dokładnie mieszamy. Odstawiamy na 2-3 godziny. Sałatkę wraz z powstałym sokiem przekładamy do wyparzonych słoików, dokładnie zakręcamy i pasteryzujemy 15 minut gotując w garnku. Słoiki stawiamy do góry dnem i pozostawiamy do całkowitego wystudzenia. Smacznego ;)