Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała sałatka do obiadu i nie tylko.
Polecam.
Odsłon: 707
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36172
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 216
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 367
Polecam.
Odsłon: 707
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36172
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 216
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 367
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, pokroić w plastry i lekko posolić. Marchewkę także obrać, podgotować w osolonej wodzie i również pokroić w plastry. Cukinię oczyścić, opłukać i pokroić w grubsze plastry, posolić i gdy naciągnie soku, odsączyć i wymieszać z resztą warzyw. Przełożyć do wyparzonych słoików i odstawić do drugiego dnia. Następnie odlać nadmiar soku i zalać przygotowaną zalewą, szczelnie zamknąć i pasteryzować na wolnym ogniu przez 20 minut.