Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka do obiadu i nie tylko:)
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2135
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 975
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 214
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20991
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2135
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 975
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 214
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20991
Składniki
Cukinie ze skórka ściąć na szatkownicy. Cebulę pokroić w piórka a paprykę w paski. Tak przygotowane warzywa wymieszać z sola i zostawić na 2 godz. W międzyczasie przygotować zalewę. Zagotować ocet, cukier i curry. Warzywa razem z wodą którą "puściły" wymieszać z zalewą i nakładać do słoików. Gotować 10 minut. Z podanej porcji wychodzi 7 szt. słoików 0,5l.