Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...ale pyszny.
Odsłon: 749
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 103
Polecam.
Odsłon: 649
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 389
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 201
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5160
...ale pyszny.
Odsłon: 749
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 103
Polecam.
Odsłon: 649
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 389
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 201
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5160
Składniki
Buraki gotujemy,studzimy,ścieramy na tarce o grubych oczkach
Kapuste szatkujemy,zalewamy wodą,chwilkę gotujemy
Cebule kroimy w drobną kostkę
Buraki,kapustę i cebule mieszamy
Składniki zalewy mieszamy ze sobą
Wszystko razem mieszamy;składniki z zalewą i wkładamy do słoików
Pasteryzujemy około 10 minut
Z takiej ilości składnikow wychodzi siedem słoików 0,5 litra
Smacznego!!!!