Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nieśmiertelna królowa stołu sałatka jarzynowa czyli sałatka warzywna. Zajadano się nią przy każdej okazji, na prywatkach , imieninach czy w święta. Sałatkę tworzyły zanurzone w majonezie warzywa. Czasami dodawano do niej szynkę oczywiście im więcej jej było w sałatce tym sałatka była bardziej wykwintna.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 219
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 516
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 14532
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 219
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 516
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 14532
Składniki
Marchewki, pietruszkę, selera i ziemniaki wyszoruj i ugotuj. Po wystudzeniu obierz Jajka ugotuj na twardo ostudź i obierz. Cebulę i jabłko obierz .
Wszystkie warzywa oraz jajka pokrój w kostkę, dodaj majonez, musztardę i śmietanę odsączony groszek. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Przed podaniem udekoruj dowolnie np.papryką , jajkiem, szczypiorkiem lub natką pietruszki. Schłódź w lodówce.