Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na zimę do zupy.Polecam :))
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 79
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 35
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 239
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 814
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 79
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 35
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 239
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 814
Składniki
1. Ogórki przemyć i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Natkę pietruszki posiekać.Ogórki i natkę pietruszki wrzucić do dużej miski.Dodać sól i wymieszać.Po wymieszaniu nakładać do czystych i wyparzonych słoików.Wynosić do ciemnej piwnicy lub spiżarni.