Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne do naleśników ,gofrów lub herbatki.Serdecznie polecam:)
Polecam.
Odsłon: 554
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 49
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 151
Polecam.
Odsłon: 554
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 49
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 151
Składniki
Umyte borówki dać do płaskiego rondla. Wlać 1/2 szkl.wody i smażyć bez mieszania około 2 godz.na małym ogniu. Jeśli pod koniec damy cukier ,musimy co jakiś czas zamieszac. Gorące przełożyc do słoiczków ,zakręcić i obrócić do góry dnem. Nie psteryzujemy.
Smacznego życzę!