Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon pomidorowy w pełni, trudno przejeść, co zostanie - to w słoiki :D
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 27
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1967
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 27
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1967
Składniki
Pomidory kroję na pół lub na ćwiartki. Do każdego słoika wrzucam listek laurowy, krążek cebuli i kilka ziarenek pieprzu.
Zagotowaną zalewą przykrywam pomidory i pasteryzuję około 10 minut. Studzę "do góry nogami".