Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pesto z rukoli to świetny dodatek do dań z makaronu, lub jako dodatek do kanapki ;)
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 33
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 288
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1252
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 123
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 33
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 288
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1252
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 123
Składniki
Rukolę dokładnie opłukać i osuszyć. Przełożyć do blendera, dodać sól, miód, słonecznik i olej i zmiksować na gładką pastę. Można przełożyć do szczelnie zamykanego słoika. Smacznego!