Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
super zamiast sosu pomidorowego do ciasta na pizzę,poza tym można ją użyć jako sos do makaronu
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 15
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 10
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 277
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 15
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 10
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 277
Składniki
kabaczek kroimy w kostkę,tak samo obraną marchew,cebulę,czosnek,pomidory bez skórki.W większą kostkę paprykę.Wszystko wrzucamy do garnka i podlewamy małą ilością wody i oleju.Gdy warzywa lekko zmiękną dodać koncentrat i przyprawy.Gotować do momentu,gdy warzywa całkowicie zmiękną.Gorące przełożyć do słoików i już nie marynować.