Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z lubczyku idealna do zup i sosów. Banalnie prosta w przygotowaniu przyprawa. Maggi bez chemii, konserwantów, z dużą ilością smaku. Domowa i naturalna maggi, polecam!
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3578
Czy kotlety z groszku muszą być nudne i bezsmakowe? Oczywiście, że nie! Ten p...
Odsłon: 14952
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3578
Czy kotlety z groszku muszą być nudne i bezsmakowe? Oczywiście, że nie! Ten p...
Odsłon: 14952
Składniki
Ilość - 3 słoiki (200 ml) Liście lubczyku pozbawione grubych łodyg wypłukać, odcedzić na sitku, pokroić i przełożyć do wyższego naczynia. Dodać sól i olej, wymieszać. Wszystko zblendować na pastę. Przełożyć do słoików i na górę każdego dać łyżeczkę oleju. Słoiki z pastą zakręcić i przechowywać w lodówce. Pasta z lubczyku pasuje do zup i sosów. Grube łodygi zamrozić i dodawać do zup podczas gotowania. Smacznego!