Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny dodatek do kanapek, sałatek lub jako samodzielna przekąska.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 33
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 304
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1303
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 127
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 33
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 304
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1303
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 127
Składniki
Papryki umyć, osuszyć i pozbawić gniazd nasiennych. Pokroić na osiem części wzdłuż.
Do czystych wyparzonych słoików układać czosnek, koper, ziele, liść i pieprz oraz cząstki papryk.
Składniki zalewy zagotować. Zalewę lekko przestudzić. Zalewą zalać słoiki i dodać po łyżce oleju. Zakręcić i pasteryzować przez ok. 20 minut.