Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 218
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 512
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 13813
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 218
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 512
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 13813
Składniki
Paprykę umyć , oczyścić w środku i pokroić wzdłuż na paski [szerokość według uznania ] Do każdego słoika dodać trochę gorczycy, ziela angielskiego i pieprzu. Paprykę poukładać ciasno w słoiku.
Składniki zalewy zagotować i zalać nią paprykę. Słoiki pasteryzować 5 minut , następnie wyjąć ,obrócić do góry dnem i zostawić do wystygnięcia.