Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobry dodatek do makaronu lub ziemniaków na zimę.
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 107
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 189
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 473
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 269
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 107
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 189
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 473
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 269
Składniki
Składniki zalewy włożyć do dużego garnka, podgrzać do rozpuszczenia się cukru, dodać pokrojoną w kostkę paprykę i cebulę w piórka. Zagotować, po około 20 minutach nakładać w wyparzone i suche słoiki, zakręcać na gorąco. Bez pasteryzacji.