Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dobra do kanapek i sałatek
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 269
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 139
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 415
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 269
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 139
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 415
Składniki
1. paprykę umyć, pokroić w paski, 2. przygotować słoiki ( o pojemności 300-330ml), do każdego włożyć ząbek czosnku, kawałek chrzanu, listek laurowy, kilka ziarenek gorczycy i 2-3 ziela, następnie ułożyć paski papryki, 3. składniki zalewy wymieszać dokładnie (do rozpuszczenia cukru i soli), zalać paprykę, zakręcić, 4. słoiki ustawić na wyłożonej papierem blasze, wstawić do piekarnika, gdy piekarnik nagrzeje sie do temperatury 130 st , pozostawić na 25 min, następnie wyłączyć piekarnik, słoiki pozostawić wewnątrz do wystudzenia, smacznego