Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostra papryczka w słoiczkach zapraszam po przepis
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 288
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 138
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4954
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2329
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 288
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 138
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4954
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2329
Składniki
Paprykę myję i wydrążam gniazda nasienne ale można marnować w całości będzie bardziej ostra z nasionami , gdy będziecie wydrążać gniazda nasienne koniecznie używajcie rękawiczek .
Wydrążone papryczki wkładam do małych słoiczków u mnie po musztardzie a do każdego słoiczka na dno daję goździka gorczycę i ziarna ziela 2 szt papryczki układam ciasno i zalewam zalewą jeszcze gorącą
Gotowe słoiki wymagają pasteryzacji ,ja pasteryzuje 10 do 15 minut ,po dokładne wykonanie zapraszam na film