Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 72
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 214
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 72
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 214
Składniki
Ogórki obrać i pokroić wzdłuż na cienkie plasterki. Do każdego słoika dodać trochę gorczycy, ziela angielskiego i pieprzu. Ogórki poukładać ciasno w słoiku. Jeśli ktoś chce to można dodać do każdego słoika troszkę ostrej papryczki.
Składniki zalewy zagotować i zalać nią ogórki. Pasteryzować 5 minut.