Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam świetną sałatkę na zimę, która może być dodatkiem do drugiego dania. Dobrze smakuje także do kanapek.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 167
Polecam.
Odsłon: 837
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 114
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9238
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 167
Polecam.
Odsłon: 837
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 114
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9238
Składniki
Ogórki obrać, pokroić w plastry . Cebulę pokroić w półplasterki. Paprykę w grube paski. Warzywa wymieszać, posypać solą i zostawić na 1-2 godziny. Odlać powstały sok.
Zagotować wodę z octem, cukrem i wodą. Przestudzić. Zalać warzywa i odstawić na 3 godziny. Kilka razy przemieszać. Nakładać do słoiczków razem z płynem. Pasteryzować 10 minut.