Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzieci uwielbiają tę sałatkę do obiadu.
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 419
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 12010
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 81
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 419
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 12010
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 81
Składniki
Ogórki obrać i pokroić w grubsze plastry. Posolić i odstawić na 2 godz.
Zalewę zagotować i ostudzić.
Ogórki odcisnąć z wody i wkładać do słoików. Zalewać je chłodną zalewą.
Pasteryzować od chwili zagotowania 5 min. Ale nie dłużej bo będą za miękkie. Smacznego.