Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 30-06-2017
Super zapas na zimę.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 22895
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 410
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 231
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 155
Polecam.
Odsłon: 176
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 22895
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 410
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 231
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 155
Polecam.
Odsłon: 176
Składniki
Wykonanie: Ocet zagotować z cukrem, solą i przyprawami. Cukinię opłukać i pokroić w cienkie plastry. Pietruszkę z marchewką zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać posiekaną natkę pietruszki i czosnek. Cebule obrać i pokroić w piórka, po czym dodać do mizerii. Następnie wlać olej, wymieszać, zalać przygotowaną zalewą. Przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zamknąć i pasteryzować przez 20 minut. Super zapas na zimę.