Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pomidorki dość klasyczne. dość, bo wzbogacone esencją wiśniową
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 27
Zbliżające się święta wielkanocne zainspirowały mnie do stworzenia czegoś wyj...
Odsłon: 1025
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 337
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 27
Zbliżające się święta wielkanocne zainspirowały mnie do stworzenia czegoś wyj...
Odsłon: 1025
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 337
Składniki
Słoiki /3 sztuki/ dokładnie wyparzam. Składniki zalewy zagotowuję, zmniejszam ogień i gotuję 5-10 minut. Pomidory myję. Czosnek obieram i przekrawam wzdłuż. Rozkładam pomidory do słoików. Dodaję przyprawy i zalewam gorącą zalewą. Pasteryzuję 15 minut w wodzie 90 stopni. Studzę, chowam i czekam.