Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna papryka, do zjedzenia solo lub jako dodatek. Polecam :)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
Składniki
Paprykę umyć, wydrążyć i pokroić. Ułożyć w słoikach.
Z pozostałych składników zagotować zalewę.
Gorącą zalewą zalać paprykę.
Pasteryzować 5 min. Słoiki stawiać do góry dnem, pozostawić do wystygnięcia. Życzę smacznego :)