Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny, prosty majonez z aquafaby, czyli z wody z gatowania ciecierzycy. Zawsze się udaje. To najpyszniejszy majonez. Już nie kupujemy majonezu, bo jest dla nas "chemiczny". Ten jest smaczny i naturalny. Z podanych składników wyszedł słoiczek ok. 180 g
Szybka i smaczna
Odsłon: 13910
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 38
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 10257
Szybka i smaczna
Odsłon: 13910
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 38
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 10257
Składniki
Aqufabę (płyn z cieciorki) przelać do wysokiego naczynia, dodać sól, ocet i musztardę. Skałdniki te zmiksować a następnie dodawać powoli olej. Majonez będzie bardziej gęsty, im więcej oleju dodamy.