Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo polecam,po co przepłacać za małą puszkę skoro same możemy mieć pod ręką to wspaniałe warzywo.
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 37
Pyszna babeczka do koszyczka jeśli mamy duży lub na świąteczny stół.
Odsłon: 11
Zbliżające się święta wielkanocne zainspirowały mnie do stworzenia czegoś wyj...
Odsłon: 1031
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 340
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 37
Pyszna babeczka do koszyczka jeśli mamy duży lub na świąteczny stół.
Odsłon: 11
Zbliżające się święta wielkanocne zainspirowały mnie do stworzenia czegoś wyj...
Odsłon: 1031
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 340
Składniki
Umytą kukurydzę ostrym nożem skroić z góry na dół by wyłuskać same nasionka. Nasiona kukurydzy dać do garnka i zalać wodą,posolić 1 łyżką soli.Zagotować ,a raczej 2 min.zblanszować. Lekko wystudzone nakładać do słoików,boki słoika wytrzeć i zakręcić suchą nakrętką.. Pasteryzować około 1/2 godz.od momentu wrzenia wody. Wyjmować gorące i obrócić do góry dnem słoiczki. Smacznego życzę!