Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Malutkie ogórki na przekąskę
...ale pyszny.
Odsłon: 598
Polecam.
Odsłon: 556
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 53
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 50
...ale pyszny.
Odsłon: 598
Polecam.
Odsłon: 556
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 53
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 50
Składniki
Najwięcej czasu zajmuje mycie małych ogóreczków :) Ułożyłam je w wyparzonych słoikach. Zalewę wraz ze wszystkimi składnikami zagotowałam i zalałam ogóreczki. Słoiki wstawiłam do gorącej wody i pasteryzowałam 10 minut od zagotowania się wody. Proporcje są idealne, korniszony sprawdzają się na spotkaniach towarzyskich. Smacznego :)