Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłka zachowane prawie w całości, a sok niczym sok tymbark (ale wiadomo, że ten o niebo lepszy). Taki kompot otwieramy, kiedy chcemy. Można go rozcieńczyć wodą. W zimie będzie jak znalazł. Oczywiście wszystkie jabłka się nadają!!! www.ziołowo.pl
Szybka i smaczna
Odsłon: 11139
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 122
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2667
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 170
Szybka i smaczna
Odsłon: 11139
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 122
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2667
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 170
Składniki
Jabłka należy obrać ze skórki, wykroić gniazda nasienne i pokroić na cząstki (dowolnie).
# Umieścić je w słoiku (prawie do pełna).
Wsypać cukier i dodać miętę.
Zalać wodą do pełna, zakręcić i wstawić do pasteryzacji (gotowania) na 15 minut (czas liczyć od zagotowania).
Po tym czasie wyjąć słoiki i dokręcić, a następnie ustawić do góry dnem.