Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 66
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 80
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 66
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 80
Składniki
Warzywa umyc. Kalafior podzielic na różyczki. Paprykę pozbawic gniazd nasiennych i pokroic w podłużne kawałki. Dużą marchew pokroic w słupki.
Kalafior, pieczarki, marchew, cebulkę - oddzielnie zblanszowac.
Warzywa umyc. Kalafior podzielic na różyczki. Paprykę pozbawic gniazd nasiennych i pokroic w podłużne kawałki. Dużą marchew pokroic w słupki.
Kalafior, pieczarki, marchew, cebulkę - oddzielnie zblanszowac.
Z wody, octu, soli i cukru ugotowac zalewę.
Do słoików nakładac warzywa. Do każdego słoja włożyc listek laurowy, ziele angielskie, czosnek, ziarna gorczycy, chrzan. Wszystko zalac gorącą zalewą. Mocno zakęcic. Smacznego.