Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne w smaku!
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 164
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 74
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1138
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 164
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 74
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1138
Składniki
Różyczki brokuła blanszuje się 30 s w wodzie, układa w słoju z dodatkami i zalewa gorącą osoloną wodą z blanszowania. Łodygą kopru zablokowałam górę aby całość znajdowała się pod powierzchnią. Po tygodniu będą lekko kwaskowe i jędrne. Na razie jadłam je same, jutro podam jako dodatek do obiadu.
Smacznego :)